The Journey Of A Successful BMS Content Writer Intern – Ms. Shreya Karania


0

Snapshot_20150102_19

Advertisement

1) Tell us about yourself

Ans-I am an ordinary girl pursuing BMS degree to become an MBA graduate in near future.

2) How and when did you get started with writing?

Ans-There was no specific time period when I got started with writing but during the high school phase my writing skills were brushed up by the school itself.

3) What are your favourite books – and why?

Ans-My favourite books-

  • ‘Arjuna-Saga Of Pandava Warrior Prince’ written by Anuja Chandrapouli (because of the story of prince Arjun narrated right from the scratch with the background of Mahabharat)
  • ‘Swami and Friends’ and ‘Malgudi Days’ written by R. K. Narayan (because of the humour)

4) Favourite films?

Ans-My favourite films are Frozen, Life of Pi, Madagascar(all parts) and other films too like K3G, DDLJ, Dil Chahta Hai and Lootera.

5) Favourite Music?

Ans-I like soft music.

6) Give us 3 “Good to know” facts about you. Be creative.

Ans-

  1. I am a complete introvert person.
  2. Writing and reading is my second hobby, first being travelling and eating.
  3. I am legally an adult but still get exam fevers.

7) Who has influenced you the most in your life? And Why?

Ans-The person who has influenced me the most is my mother, because she is the only teacher who has taught me life lessons without preaching rather by her own conduct and practise.

8) What next after the BMS.co.in internship?

Ans-I shall start my internship as a travel content writer for The Wander Girls soon.

9) What tips would you like to give to the upcoming writers / interns of BMS.co.in?

Ans-One last touch-up tip that I would give is that a good presentation never fails to be the icing of the cake, besides the article that you write make sure that it is attractive enough to make you want to read more of the same style.

10) Your feedback/suggestions for BMS.co.in?

Ans- Bms.co.in is a good platform for BMS students and also the internship programme is helpful as it gives experience on how social media works.

 

 

Shreya’s contribution to the BMS community can be checked in the below link:

http://www.bms.co.in/author/shreya-karania/

Advertisement
The following two tabs change content below.

Like it? Share with your friends!

0
Shreya Karania
A first year management student from Mumbai.

0 Comments

Ask Us On WhatsApp
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format