VST Diaries: The Story of Malini Varma, TYBMS Student of Saraf College


0
50 comments

SIMPLE

Advertisement

1) Tell us about yourself, your background, why did you choose to do BMS and what do you plan to do after BMS?

Ans. I choose BMS as it is an interesting self financed course. I would like to pursue my banking studies.

 

2) Tell us about your college

Ans. College experience is unforgettable. Memories include birthdays of my friends, outing, projects, presentations, exam tension etc.

 

3) Who in your life has influenced the most? Why?

Ans. My father has influenced me the most. His hard work and motivation inspires me a lot.

 

4) Presentations and Projects form a very integral part of BMS. Any comments on how to ace them?

Ans. Presentations play a vital role especially for BMS students as they are the future managers, CEO’s of the company. Presentation activity should be done on the spot in the class. This will help the students to think, and boost up their confidence.

 

5) Tell us about your student experience at Vipin Saboo Tutorials. Would you recommend VST to other students?

Ans. My experience at VST is a memorable one. In this crucial year of my life, Vipin sir guides the students very well. He is always there to help us 24×7. And yes I would recommend all BMS to join VST.

 

6) If you are made the Vice Chancellor of Mumbai University, what changes would you like to initiate in the Indian education system? And even in BMS?

Ans. The Indian education system should incorporate the field work activity as well as Industrial Visit which is an important tour in BMS. The students must visit different companies, take interviews, prepare reports etc.

 

7) Does coming from a well reputed or good college/school help you boost your confidence? What message would you like to give to the students coming from an inferior college/vernacular medium?

Ans. Yes, coming from a well reputed school and college boosts my confidence because if the roots are strong, there are blooming flowers.

 

8) Your feedback for BMS.co.in?

Ans. The website BMS.co.in is designed for BMS students.

 

9) Your favorite / memorable moments at VST which you would like to share with the audience?

Ans. My first test results in which I was 2nd in the class is a memorable one.

 

10) VST is known to produce subject toppers and college toppers, what are your action points to reach there

Ans. I would like to see myself in the toppers list this year and make everyone proud.

 

 

 

 

(Prof. Vipin Saboo  (BMS-Rank holder, PGDBM, M Com) is an author, examiner and moderator at Mumbai University and a visiting faculty with over 20 colleges in Mumbai. You can reach out to Prof. Vipin Saboo @9820779873 for any academic doubts / queries.)

Advertisement
The following two tabs change content below.
Education Qualification: BMS- N M College (University Rank Holder) PGDBM- Sydenham College M Com- College topper Mr Vipin Saboo has been associated with the following institutes as a visiting faculty Lords college, Malad Patkar College, Goregoan Saraf college, Malad Dalmia college, Malad St Andrews College, Bandra Wilson College, Grant Road Thakur college, Kandivili L N College, Kandivili N K College, Malad Dhanukar College, Vile Parle St Xaviers College, Marine Lines Shroff College, Kandivili KES College, Khar Mr.Vipin Saboo also has more than 5 years of industry expertise with corporate like CRISIL, Motilal Oswal Investment Banking and Yes Bank. Mr. Saboo has also published a text book on Logistics and Supply Chain Management for TYBMS Students.

Like it? Share with your friends!

0
50 comments
vipin0785

Education Qualification: BMS- N M College (University Rank Holder) PGDBM- Sydenham College M Com- College topper Mr Vipin Saboo has been associated with the following institutes as a visiting faculty Lords college, Malad Patkar College, Goregoan Saraf college, Malad Dalmia college, Malad St Andrews College, Bandra Wilson College, Grant Road Thakur college, Kandivili L N College, Kandivili N K College, Malad Dhanukar College, Vile Parle St Xaviers College, Marine Lines Shroff College, Kandivili KES College, Khar Mr.Vipin Saboo also has more than 5 years of industry expertise with corporate like CRISIL, Motilal Oswal Investment Banking and Yes Bank. Mr. Saboo has also published a text book on Logistics and Supply Chain Management for TYBMS Students.

50 Comments

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format