Who is Provider of Taxable Service [Rule 2 (r)]?


0

Provider of Taxable Service [Rule 2 (r)]: “Provider of taxable service” includes
a person liable for paying service tax. Service provider can avail credit of
service tax paid on input services & the eligible capital goods used for providing
output services. Such credit can be adjusted while paying service tax due on his
output services.


Like it? Share with your friends!

0
MT UVA BMS

MT UVA- University, Vocational and Affiliated Education for BMS

6 Comments

Facebook comments: